About us

Tasty Food with an American Bite.

Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style. De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.

De 1e vestiging van Hudson wordt in het Statenkwartier van Den Haag geopend in 2009 en is binnen no time hotspot van locals en expats. Het succes wordt uitgerold in de Randstad. Dit jaar opent Hudson in Voorschoten haar 10e vestiging. Een mijlpaal voor de jonge organisatie.

Behalve restaurant zijn de vestigingen Den Haag City Centre, Zoetermeer en Almere perfecte eventlocaties. Hudson biedt ruimte en arrangementen voor gezelschappen van 10 tot 600 gasten. Vergaderingen, bedrijfsborrels, bruiloften en ander soortige feestjes worden tot in de puntjes verzorgd.

Hudson to hudson ride 2017

Hudson to Hudson Ride 2017

Ieder jaar organiseert Hudson de Hudson to Hudson Ride. Een inspirerend fietsevenement met een 30 kilometer route en een 100 kilometer route met goed verzorgde start, pitstops en finish bij diverse Hudson restaurants. Het inschrijfgeld van de deelnemers wordt gedoneerd aan Team Westland ter ondersteuning van charitatieve instellingen en initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband houden met kanker of onderzoek naar kanker. In 2017 is er € 6842,- gedoneerd. Zondag 16 september 2018 vindt de 3e editie plaats.

Lees meer over de Hudson to Hudson Ride 2017