Tasty Food with an American Bite

In 2009 opent Hudson Bar & Kitchen haar 1e vestiging aan de Aert van der Goesstraat en wordt binnen no time hotspot van locals en expats in het Statenkwartier. De easygoing sfeer en de american dishes blijken een doorslaand succes. Met de twee nieuw te openen vestigingen erbij in 2017 in Leiden en Voorschoten heeft Hudson 10 vestigingen in de Randstad.

De American look & feel van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Aan de wanden skulls en speciaal voor Hudson vervaardigde kunstwerken van artiest Tinus Teder. Beroemde Amerikanen prijken in kitscherige lijstjes op de Wall of Fame en gigantische bizonkoppen overzien het geheel.

Op de kaart van het restaurant zijn American classics te vinden zoals, All American Ribs met Coca Cola BBQ glazuur, Smashing Salmon en Smokey Beefwrap. De ambachtelijke hotdogs, zoals de Asian Dog, zijn gemaakt van 100% biologisch vlees. High rollers zijn de heerlijke burgers. Bij een eerste bezoek aan Hudson is de famous Hudson Burger een aanrader.

Quote van een blogger:“Taste this one and you know why this place is stuffed with people most of the time. And not the least important; prices are more than reasonable”.

Ook vegetariërs komen bij Hudson aan hun trekken dankzij de fantastische vleesvervangers van de Vegetarische Slager. Ook aan de bar van Hudson is het prima vertoeven met cocktails en barbites om samen met vrienden te delen.

Behalve restaurant zijn de vestigingen Den Haag City Centre, Zoetermeer en Almere perfecte eventlocaties. Hudson biedt ruimte en arrangementen voor gezelschappen van 10 tot 600 gasten. Vergaderingen, bedrijfsborrels, actieve uitjes en andere celebrations worden tot in de puntjes verzorgd.