Zondag 17 september

Hudson to Hudson Ride – Fight for cancer!

Fiets je mee?

Na een zeer succesvolle ride in 2016 volgt op zondag 17 september de 2e editie van de Hudson to Hudson Ride. Samen met Tem Westland hebben we weer een waanzinnige tocht uitgezet. Langs mooie plekjes in Nederland en met hele fijne pitstops bij Hudson restaurants. Zowel de funride als de powerride finishen bij Hudson Kijkduin met een gezellig feestje.

Het gehele bedrag van de inschrijving komt ten gunste van Team Westland, waarmee ze mooie, hoofdzakelijk kanker gerelateerde goede doelen ondersteunen.

Schrijf je nu in voor deze te gekke ride. Bij inschrijving vóór 1 augustus ontvang je bovendien van Ravage in Wateringen een leuk onderdeel voor je tenue!

Routes:

Powerride 100 km

Voor de geoefende fietser is een uitdagende tocht uitgezet van 100 km. Na de start bij Hudson Naaldwijk (9.00 uur) leidt de route naar Hudson Noordwijkerhout, waarna via – op dat moment net geopende vestiging-  Hudson Voorschoten naar de finish wordt gereden bij Hudson Kijkduin. 

Inschrijfgeld powerride € 20,- inclusief drankje, hapjes bij pitstops 

Funride 30 km

De funride is een mooie landelijke en afwisselende route voor de recreatieve fietser of voor het hele gezin. De tocht start bij Hudson Naaldwijk (10.30 uur). Na een verrassings stop is de finish bij Hudson Kijkduin.

Inschrijfgeld funride € 15,- . Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van een volwassene € 7,50 inclusief drankje, hapjes bij pitstops.