Medewerkers bediening – Noordwijkerhout

Hudson groeit waanzinnig snel. Dit jaar wordt de 10e vestiging geopend van de

mini-restaurant keten. De American look & feel van de restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Aan de wanden skulls en kleurrijke kunstwerken van de hand van Tinus Teder. De riante bar nodigt uit tot borrelen, de easygoing sfeer tot lang tafelen. Op de kaart van Hudson American classics zoals; All American Ribs, Smashing Salmon, Smokey Beefwrap, en ambachtelijke hotdogs. Bestseller is de famous Hudson Burger. Hudson Noordwijkerhout is één van Hudson’s mooiste vestigingen in het centrum van pittoresk Noordwijkerhout.

 

Voor het gezellige restaurant in hartje Noordwijkerhout zijn we op zoek naar toppers in de bediening om ons team te versterken.

Ben jij een horecatijger, spontaan, sociaal, gastvrij en heb je oog voor detail. Ben je tussen de 18 en 25 jaar, ’s avonds en in het weekend beschikbaar en wil jij deel uit maken van de snel groeiende Hudson organisatie stuur dan snel je CV.

 

Wie we zoeken

Een spontane en enthousiaste horecatijger

Je hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie

Je bent sociaal en communicatief vaardig

Je hebt affiniteit met het Hudson concept

Op piekmomenten weet jij het hoofd koel te houden

 

Wat we bieden

Een prima salaris

Een fijne werksfeer

Prima arbeidsvoorwaarden

Verantwoordelijkheid en vrijheid

Uitdagende en zelfstandige functie

Ruimte voor creativiteit en meedenken.

Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Bekijk onze website om een goede indruk te krijgen van de locatie: www.restauranthudson.nl. Heel graag zien we jouw CV met foto in de mailbox verschijnen van; noordwijkerhout@restauranthudson.nl