Hudson Celebrations

We love to host your party!

De sfeervolle Hudson restaurants lenen zich perfect voor jouw Celebration moment. Of het nu gaat om een verjaardag, babyshower, borrel of bedrijfsdiner, het Hudson team houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en maakt er een feestelijke gebeurtenis van.Ook voor zakelijke meetings en events biedt Hudson besloten ruimtes en aantrekkelijke arrangementen.

Download hier de Celebrations Guide met een overzicht van alle groeps- en feestelijke arrangementen.

Group Menus

Met een groep dineren? In de comfy en casual setting van Hudson voelt iedereen zich thuis. Hudson biedt twee keuzemenu’s voor lunch of diner met all time favorite gerechten. Deze serveren we naar wens als losse gerechten of op grote planken in het midden van de tafel. Er wordt een gedeelte van het restaurant gereserveerd voor jullie gezelschap. En heb je iets bijzonders te vieren? Ons team maakt er met liefde een celebration dinner met een gouden randje van.

Group Menus

Walking Dinner

Met een groter gezelschap ongedwongen dineren. Met een walking dinner kunnen de gasten lekker rondlopen en kletsen met elkaar, terwijl de Hudson crew langskomt met kleine Hudson signature gerechtjes. Het walking dinner is onderverdeeld in starters, hoofdgerechtjes en sweet stuff. De gerechtjes eet je naar wens staand of zittend aan tafel op.  Casual en easygoing.

Walking Dinner

Borrel

Aan de bar van de Hudson restaurants is het altijd goed toeven, waar bartenders heerlijke gin-tonics en signature cocktails bereiden. Wil je een zakelijke of verjaardagsborrel geven? Hudson biedt een aantal arrangementen met heerlijke borrelbites. Al naar gelang de groepsgrootte reserveren we een gedeelte bij de bar of van ons restaurant voor jullie gezelschap. Drankjes kunnen op basis van nacalculatie of uitkoop worden berekend.

Borrel

Meeting

Hudson beschikt over diverse kleine en grote ruimtes die zich lenen voor meetings en presentaties. De ruimte kan uitgerust worden met  beamer, scherm of flip-over en tussendoor zorgen we voor een powerboost met verse Hudson koffie, gezonde smoothies en heerlijke lunchgerechten.

Meeting

Drank arrangement

Jouw celebration van borrel of diner is uit te breiden met een welcome drink of drankarrangement. Je gasten kunnen onbeperkt drankjes bestellen bij de crew of de bar.

Drank arrangement

High Cocktail

Kom genieten van een High Cocktail arrangement bij Hudson. Je geniet van de lekkerste Hudson bites en Hudson signature Cocktails. Een perfect cadeau idee en leuk vriendinnenuitje.

High Cocktail

High Tea

Heerlijk bijkletsen en filosoferen met je vriendinnen of je (schoon)moeder doe je onder het genot van een Hudson High Tea. Starten met bubbels, smullen van planken sandwiches, wraps en sweet stuff en lekker theeleuten de hele middag. We love it! De High Tea is ook een perfect verjaardagsgeschenk.

High Tea

High Wine

Heerlijk borrelen, bijkletsen en filosoferen doe je onder het genot van een High Wine arrangement. Terwijl de glazen bijgeschonken worden met smakelijke wijnen, is het puur genieten van small Hudson dishes. De High Wine is perfect voor verjaardagen en vriendinnenuitjes.

High Wine

Baby Shower

Niets mooiers dan samen met alle bijzondere vrouwen om je heen vieren dat er een kleine op komst is of is geboren. Tijdens de Hudson babyshower is het puur genieten van de kleine gerechtjes, waarbij we natuurlijk rekening houden met de dieetwensen van zwangere dames. Wij zorgen voor sfeervolle tafeldecoratie, zodat het een onvergetelijk feestje wordt.

Baby Shower

Bachelorette arrangement

Gaat jouw bestie, zus, nichtje of dochter binnenkort trouwen? Kom met jullie Bride Squad naar Hudson Rotterdam. The place to be voor Bachelorettes Diner Parties. Na het diner kunnen jullie in de bar area blijven hangen voor de lekkerste cocktails van Rotterdam.

Bachelorette arrangement

Bedrijfsfeest

Let’s start the party! Wij van Hudson weten wel hoe je een feestje moet bouwen. Bij een aantal  Hudson locaties beschikken we over een besloten ruimte voor besloten borrels en events. Uitkoop van het hele restaurant behoort ook tot de mogelijkheden. We werken samen met professionele partners op het gebied van muziek en entertainment. Ons salesteam denk graag mee met de invulling van het event.

Bedrijfsfeest

Trouwen

Op zoek naar een fijne trouwlocatie? De sfeervolle Hudson restaurants lenen zich perfect voor jullie trouwdag. Met liefde verzorgen we al jullie wensen op het gebied van  receptie, borrel en feestavond. Een aantal Hudson vestigingen zijn zelfs een officiële trouwlocatie. Maak een afspraak met onze sales afdeling voor een oriënterend gesprek.

Trouwen