Leiden

Hudson Leiden is gevestigd aan de Nieuwe Beestenmarkt, tegenover de Lammermarktgarage, op een paar minuten wandelafstand van alle highlights in het gezellige Leiden. Het restaurant heeft een te gekke urban sfeer door de meterslange Chesterfield banken, houten wanden met skulls, stalen frames en pop art muurschilderingen. Kom bij Hudson genieten van lunch, diner, borrel, bites en cocktails. Vanuit de open keuken worden de Hudson dishes met passie en liefde bereid. 

 Als Hudson gast kun je voordelig parkeren in de Lammermarkt garage, (1 minuut wandelen).

Facebook

Great bar, for great drinks!

Deals & Events at Hudson Leiden

No items found.
No items found.

There is always something to celebrate!

Hudson biedt arrangementen voor groepen en speciale gelegenheden zowel zakelijk als particulier. De volgende arrangementen zijn mogelijk bij Hudson

Drank arrangement

Drank arrangement

Bachelorette arrangement

Bachelorette arrangement

High Cocktail

High Cocktail

Baby Shower

Baby Shower

Trouwen

Trouwen

Meeting

Meeting

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

High Wine

High Wine

High Tea

High Tea

Group Menus

Group Menus

Walking Dinner

Walking Dinner

Borrel

Borrel

Openingstijden & Routebeschrijving:

Hudson Leiden

Routebeschrijving

Met de auto:

Kom je vanaf de snelweg A12 uit de richting Utrecht? Neem afrit 12a Bodegraven en ga bij Zoeterwoude-Rijndijk de A4 richting Den Haag op. Neem afslag Zoeterwoude-Dorp. Dan: Eerste rotonde rechts, op de t-splitsing links (Europaweg (N206)), rechts (Churchilllaan) en weer rechts de Haagweg op. Rij met het water aan je linkerhand door tot het Rapenburg. Ga linksaf het Kort Rapenburg op en rij door tot de Nieuwe Beestenmarkt.

Vanuit Amsterdam neem je op de A4 afrit 6 Hoogmade. Op de rotonde ga je rechts naar de Provincialeweg. Op de volgende rotonde weer de eerste afslag en op de volgende rotonde de derde richting de Oude Spoorbaan. Sla dan bij de tweede rotonde linksaf (Kooilaan). Ga op de t-splitsing rechts richting de Herensingel. Over de eerste brug links, dan de eerste rechts. Rij door tot de Lammermarkt. Ga linksaf net voor de Molenwerf. Weer eerste links is de Nieuwe Beestenmarkt.

Neem als je uit de richting Den Haag komt op de A4 afrit 7 Zoeterwoude-Dorp. Sla linksaf de Europaweg (N206) op, dan rechtsaf (Churchilllaan) en weer rechtsaf de Haagweg op. Rij met het water aan je linkerhand door tot het Rapenburg. Ga linksaf het Kort Rapenburg op. Weg rechtdoor vervolgen tot de Nieuwe Beestenmarkt.

Met het openbaar vervoer:

Vanaf Leiden Centraal is het ongeveer 6 minuten lopen.

Openingstijden

Maandag

12:00 -23:00

Dinsdag

12:00 -23:00

Woensdag

12:00 -23:00

Donderdag

12:00 -23:00

Vrijdag

12:00 -23:00

Zaterdag

12:00 -23:00

Zondag

12:00 -23:00

Nieuwe Beestenmarkt 15-21

|

2312 CG

|

Leiden

Volg onze socials!

Blijf op de hoogte over onze deals en nieuws.

Easy going with an American Bite! 🇺🇸