No items found.

Restaurant Hudson Almere

Events

Almere means great food in English

(just kidding)

Hudson Almere is gevestigd op het gezellige Citymall horecaplein en heeft een easygoing en urban sfeer. Aan de riante bar is het heerlijk toeven met cocktails en barbites. Bij goed weer kun je neerstrijken op het heerlijke terras. De eerste verdieping leent zich perfect voor celebrations.

Facebook

Great bar, for great drinks!

Deals & Events at Hudson Almere

No items found.

Openingstijden & Routebeschrijving:

Hudson Almere

Routebeschrijving

Met de auto:

Vanuit Utrecht neem je op de A27 afrit 36 Almere-Haven. Sla linksaf op de N305 en vervolg je weg op de S103. Sla linksaf de Cinemadreef op. Als je linksaf het water overgaat kom je op de Hospitaaldreef. Ga dan twee rotondes rechtdoor en volg de Krakeling tot de Krakelinggarage. Ons restaurant vind je achter de garage op het Belfort.

Sla vanuit Amsterdam van de A1 net voor Naarden af naar de A6 richting Almere. Neem afslag 3a en sla rechtsaf naar de Havendreef. Vervolg je weg en sla rechtsaf naar de 2e Beatrixpoort. Blijf de weg volgen en sla dan rechtsaf de Spoordreef op. Volg deze weg naar de Krakelinggarage. Ons restaurant vind je achter de garage aan het Belfort.

Met het openbaar vervoer:

Neem in Alkmaar of Amsterdam de intercity, of op Utrecht Centraal de sprinter, richting Almere Centrum. Vanaf dit station is het 7 minuten lopen naar ons restaurant aan het Belfort.

Navigeer ➤

Openingstijden

Maandag

gesloten

Dinsdag

gesloten

Woensdag

12.00 - 22.00

Donderdag

12.00 - 22.00

Vrijdag

12.00 - 23:00

Zaterdag

12.00 - 23:00

Zondag

12.00 - 22:00

Belfort 2

|

1315 VB

|

Almere (in Citymall)

Volg onze socials!

Blijf op de hoogte over onze deals en nieuws.

Easy going with an American Bite! 🇺🇸