2023

Wow wat een indrukwekkende opkomst en geweldige sfeer. Maar liefst 650 deelnemers verschenen aan de start voor de 7e Hudson to Hudson Ride.

Nu troffen we het wel enorm met een perfect najaars zonnetje. De vrijwilligers van Team Westland hadden weer twee prachtige fiets routes en een wandelroute uitgezet. Hudson Rotterdam en de nog te openen Hudson Pijnacker zorgden voor fijne pauzestops. De wandelaars werden verwend met heerlijke koffie en taart van het Nederhofje in Honselersdijk. Alle deelnemers werden bij Hudson Den Haag Zuid  warm onthaald bij de finish met een verfrissend drankje en Hudson burgertje. De fysiotherapeuten van Hofland en van Geest stonden klaar om de stramme kuiten te masseren, de zingende DJ zorgde weer voor een gezellige sfeer. En hoe ideaal dat kleine reparaties aan de fiets ter plekke gefixt werden door Glenn van de Bicycle store.

Samen hebben we € 17,580,00 bij elkaar gefietst en gewandeld voor Team Westland.

We zijn enorm trots op het resultaat en dit hadden we natuurlijk nooit voor elkaar kunnen krijgen zonder de hulp van de Team Westland vrijwilligers en de medewerking van onze leveranciers en relaties.

Super bedankt allemaal! We rekenen ook in 2024 weer op jullie!

Bekijk donaties 2022