Restaurant Hudson Noordwijkerhout

Events

Let us rock your day!

Hudson Noordwijkerhout is gevestigd in het centrum van Noordwijkerhout en heeft een fijne easygoing sfeer. Chesterfield banken, intieme nisjes, een catchy neonwand, en grote open keuken maken de urban vibe compleet. Ook aan de bar is het goed toeven met cocktails en barbites.

Facebook

Great bar, for great drinks!

Deals & Events at Hudson Noordwijkerhout

No items found.
No items found.

Openingstijden & Routebeschrijving:

Hudson Noordwijkerhout

Routebeschrijving

Met de auto:

Kom je uit de richting Den Haag/Rotterdam (via A13 en A12) neem dan op de A44 richting Wassenaar afrit 6 Noordwijk. Ga vervolgens rechtsaf naar de Provincialeweg (N206) en neem de eerste afrit naar de ’s-Gravendamseweg (N443). Rotonde rechts naar de Gooweg, dan de rotonde rechtdoor naar de Victoriberg. Volg die tot je rechtsaf de Dorpsstraat in kunt. Eerste links (Dorpsringweg). Het is nu een paar minuten lopen naar de Molenstraat.

Vanuit Amsterdam neem je op de A44 afrit 3 Noordwijkerhout. Ga op de rotonde rechts naar de Van Pallandtlaan (N208) en vervolg je weg richting de ’s-Gravendamseweg (N443). Dan vierde rotonde rechts naar de Gooweg en op deze weg de rotonde rechtdoor naar de Victoriberg. Volg die tot je rechtsaf de Dorpsstraat in kunt. Eerste links (Dorpsringweg). Het is nu een paar minuten lopen naar de Molenstraat.

Met het openbaar vervoer:

Kom je uit Amsterdam? Neem dan op Sloterdijk de sprinter naar Den Haag Centraal. Stap uit bij halte Nieuw Vennep of op Hillegom Station. Neem bus 57 naar Leiden. Stap uit bij halte Noordwijkerhout, Brink. Het is nog 4 minuten lopen. Vanuit Rotterdam ga je eerst naar Den Haag Centraal. Hier kun je de sprinter richting Haarlem pakken. Ook vanuit deze richting stap je uit bij halte Hillegom Station en kom je met bus 57 (Leiden) op 4 minuten loopafstand van ons restaurant aan de Molenstraat.

Reserveren

Openingstijden

Maandag

11:00 -23:00

Dinsdag

11:00 -23:00

Woensdag

11:00 -23:00

Donderdag

11:00 -23:00

Vrijdag

11:00 -23:00

Zaterdag

11:00 -23:00

Zondag

11:00 -23:00

Dorpsringweg 1

|

2211 ED

|

Noordwijkerhout

Volg onze socials!

Blijf op de hoogte over onze deals en nieuws.

Easy going with an American Bite! 🇺🇸