Hudson to Hudson Ride

Zondag 25 september organiseert Hudson voor de 6e keer de gezellige wieler- en wandeltour. Er staan twee fietsroutes op het programma en één wandelroute. 

De routes gaan door mooie natuurgebieden met goed verzorgde pauze stops bij verschillende Hudson restaurants. De volledige opbrengst van het evenement wordt gedoneerd aan Team Westland. Deze stichting zet zich vrijwillig in voor projecten die voornamelijk onderzoek naar kanker ondersteunen.

Hudson Rides & Walk

Deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende Hudson tochten; de Power Ride, de Power Light en de Hudson Walk. De Power Ride is weggelegd voor de ervaren fietser; een uitdagende tocht van 100 km. Na de start bij Hudson Den Haag Zuid leidt deze route door de duinen langs Hudson Noordwijkerhout en door het groene hart via Hudson Zoetermeer naar het strand van Kijkduin. De Power Light van 60 km is geschikt voor de sportieve fietser en de recreatieve, electrische fietser. De route gaat via de duinen richting de vestiging van Hudson in Voorschoten naar de finish in Kijkduin. Ook de wandelroute van 15 km is weer toegevoegd aan het programma. De mooie tocht door de Westlandse natuur en duinen start bij Hudson Beach in Kijkduin, waar je na een  aangename tussenstop bij Hudson Den Haag Zuid weer terugkomt voor de finish. Hier kunnen alle deelnemers onder het genot van een Hudson burger, live muziek en entertainment nagenieten.

Informatie evenement
Datum:                                             Zondag 18 september 2022

Start Powerride:                               09:00 uur Hudson Den Haag Zuid | Poeldijkseweg 47 | Den Haag

Start Powerlight:                              09.30 uur Hudson Den Haag Zuid | | Poeldijkseweg 47 | Den Haag

Start Hudson Walk:                          10.30 uur Hudson Beach | Kijkduin

Inschrijven:                                      https://shop.restauranthudson.nl/

Website Team Westland:                https://www.teamwestland.nl/