Hudson to Hudson Ride 2023

Zondag 24 september organiseert Hudson samen met Team Westland de 7e Hudson to Hudson Ride. 

Het evenement dankt haar succes aan de feel good vibe tijdens start, finish en pitstops, waar de deelnemers door de Hudson medewerkers een warm onthaal krijgen en verwend worden met lekkere happen en drankjes. Met het inschrijfgeld voor de fiets -en wandelroutes wordt geld ingezameld voor de goede doelen en projecten van Stichting Team Westland.

Hudson Rides & Walk

Deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende Hudson tochten; de Power Ride, de Power Light en de Hudson Walk. De Power Ride is weggelegd voor de ervaren fietser; een uitdagende tocht van 100 km en geheel nieuwe route.  Na de start bij Hudson Den Haag Zuid leidt deze route door het groen en polderlandschap van Midden Delfland via de Maasboulevard naar Hudson Rotterdam voor een goed verzorgde pauze stop. De Power Light van 60 km is geschikt voor de sportieve fietser en de recreatieve, electrische fietser. De route gaat via Midden Delfland richting de nieuw te openen vestiging van Hudson in Pijnacker. 

Ook de wandelroute van 15 km is weer toegevoegd aan het programma. Een mooie wandeltocht door de Westlandse natuur en duinen met een verrassende tussenstop bij ’t Nederhofje in Honselersdijk

Alle deelnemers finishen bij het Hudson restaurant Den Haag Zuid.  Tijdens start, finish en pitstops zorgt Hudson voor  de nodige lekkernijen mede mogelijk gemaakt door sponsoren en leveranciers.

Informatie evenement


Datum:                                             Zondag 24 september 2023

Start Powerride:                               09:00 uur 

Start Powerlight:                              09.30 uur 

Start Hudson Walk:                          10.30 uur 

Adres start & finish:                         Hudson Den Haag Zuid | Poeldijkseweg 47 | 2544 NS Den Haag

Inschrijven:                                      https://restauranthudson.nl/hudson-ride-2023

Website Team Westland:                  https://www.teamwestland.nl/